Vårdområde

Activon Medicinsk Manukahonung är en mångsidig produkt som används inom tre olika vårdområden: sjukvård, egenvård och djurvård. Inom sjukvården används Activon främst för att behandla svårläkta sår, brännskador, transplantationssår, trycksår, bensår och diabetessår. För egenvård finns Activon tillgänglig på alla apotek för behandling av sår och skador i hemmamiljö. Dessutom används den inom djurvården för att främja sårläkning hos olika djur, vilket gör den till en effektiv lösning för både människor och djur.

Activon i svensk sjukvård

Activon manukahonung används framgångsrikt inom såväl sjukvård, primärvård och hemsjukvård. Activon finns upphandlat i merparten av Sveriges regioner och kommuner.

Inger Jensen, Sårspecialist på ÖNH Helsingborgs Lasarett. Ambassadör för Activon Manukahonung
Activon Manukahonung, 100% medicinsk manukahonung för sårbehandling

Activon på apotek

Activon säljs på samtliga apotek i Sverige. Activon kan köpas receptfritt och användas för alla typer av sår. Ytliga enkla sår som svårläkta infekterade sår.

Behandla sår på djur med Activon Manukahonung

Activon för djurvård

Activon manukahonung är din bästa väns vän. En välkänd metod för sårbehandling på djur. Activon passar alla våra fyrbenta vänner. Behandla sår på hund, katt, häst och andra djur. Rekommenderas och används av veterinärer.